"More than 80 years of Müller"

We bestaan al meer dan 85 jaar. De kracht van een familiebedrijf, waarbij de normen en waarden door de jaren hetzelfde zijn gebleven. Toch heeft Müller zich continu aangepast aan de veranderende wereld om haar heen, waardoor het na al die jaren nog steeds een groeiend, succesvol én innovatief familiebedrijf is. Groei die we samen met Dachser een extra boost geven!

Watch video

Story

A unique family company

Als familiebedrijf hebben we door de jaren heen vastgehouden aan betrouwbaarheid, eerlijkheid en flexibiliteit. Ondanks dat onze kernwaarden onveranderd zijn, passen we ons voortdurend aan een snel veranderende wereld. Samen met Dachser geven we Müller een extra impuls, waardoor we groeien als een succesvol en innovatief internationaal bedrijf.

Wil je meer weten over wat we allemaal doen? Lees snel verder op muller.nl!

 

Our mission and vision

Bij Müller Fresh Food Logistics maak je deel uit van een dynamische, snelgroeiende organisatie met meer dan 85 jaar ervaring. Onze ruim 900 toegewijde medewerkers delen een passie voor hun werk en streven naar klanttevredenheid. Plezier, klantgerichtheid, voortdurende ontwikkeling en ondernemingsgeest vormen de kern van onze bedrijfscultuur.

Met een open en hands-on cultuur bieden we medewerkers een inspirerende werkomgeving. Ons motto “Fresh Food is our Drive!” weerspiegelt niet alleen onze toewijding aan kwaliteit, maar ook onze passie voor het leveren van verse producten aan onze klanten. Bij Müller draait alles om de synergie van ervaring, groei en innovatie, waarin elke medewerker een cruciale rol speelt.

An attractive employer

  • We offer Code 95 training
  • We work with the best materials
  • Opportunities to pursue a career in logistics
  • Timely and adequate salary
Close menu