"De ene dag rijd ik het land door, de andere dag geef ik cursus of rijles"

Dikkie van AsseltMentor chauffeur

"Ik ben inmiddels bijna 11 jaar aan het werk bij Müller. Eerst als chauffeur en sinds 2018 ook als mentor chauffeur. Voordat ik aan de slag ging als chauffeur heb ik heel ander werk gedaan, ik heb namelijk 15 jaar als drukker gewerkt. Maar ik heb eigenlijk altijd al het vak van chauffeur willen uitvoeren, net als mijn vader. Toen de kinderen wat ouder waren heb ik eindelijk besloten de stap te wagen."

Opleiding tot rij-instructeur
“Via Müller heb ik de kans gekregen om de opleiding tot rij-instructeur te volgen, en sinds 2018 geef ik zelf rijlessen via de Müller Academy voor de rijbewijzen C en CE. Daarnaast geef ik ook cursussen met betrekking tot code 95.”

Waarom Müller?
“Het leuke bij Müller is dat geen dag hetzelfde is, zo hou je het uitdagend. De ene dag rijd ik het hele land door, een andere dag geef ik cursussen voor code 95 of rijlessen aan nieuwe leerlingchauffeurs. Voor iedereen zijn er voldoende opleidingsmogelijkheden en in overleg is er veel mogelijk. Daarnaast hebben we een mooi wagenpark en is het loon altijd op tijd.”

Hoe zie je de toekomst bij Müller?
“Het ziet er goed uit, Müller wil nog verder groeien en ik wil mezelf hierbij volop ontwikkelen. Ik wil graag nieuwe cursussen opzetten voor code 95 en me meer allround inzetten als mentor.”

Sluit menu