"Het fijne is de afwisseling in werkzaamheden en leuke collega's! "

Heleen VledderAllround logistiek medewerker

Heleen werkt sinds 2019 in het magazijn als allround logistiek medewerker. Benieuwd naar wat een allround logistiek medewerker doet en wat Heleen leuk vindt aan haar werk? Bekijk dan zeker dit filmpje waarin Heleen dit precies vertelt!

Hoe zagen jouw eerste werkdagen eruit?
“Toen ik bij Müller begon ben ik eerst goed begeleid zodat ik bepaalde processen onder de knie krijg en zelfstandig kan uitvoeren. Toen dit eenmaal liep ben ik goed begeleid in ander type werkzaamheden, waardoor ik heel allround inzetbaar ben binnen het warehouse.”

Hoe ziet je werkdag er nu uit?
“In overleg met de supervisor stellen wij wekelijks en soms zelfs dagelijks in vast welke werkzaamheden ik ga verrichten. De ene dag rijd ik op de EPT/stapelaar en de andere dag houd ik me bezig met het ordermanagement. De afwisseling tussen verschillende soorten werkzaamheden, spreekt mij aan.”

Waarom Müller?
“Het leuke aan het werken bij Müller is dat je in een leuk team terecht komt, zo is geen dag of week hetzelfde. De sfeer onderling is altijd gezellig en het materieel ziet er goed uit. Ook is het fijn dat er in overleg veel mogelijk is en dat iedereen de kans krijgt om te leren, ongeacht hoe oud je bent. Voorlopig blijf ik zeker nog bij Müller werken.”

Sluit menu