"Al meer dan 80 jaar Müller"

We bestaan al meer dan 80 jaar. De kracht van een familiebedrijf, waarbij de normen en waarden door de jaren hetzelfde bleven. Toch heeft Müller zich continu aangepast aan de veranderende wereld om zich heen, waardoor het na al die jaren nog steeds een groeiend, succesvol én innovatief bedrijf is.

Watch video

Verhaal

Een bijzonder familiebedrijf

Het zijn van een familiebedrijf is onderscheidend, helemaal in een tijd waarin grote Europese partijen steeds vaker in beeld komen. Müller is nog steeds ‘gewoon’ Müller, en de aandelen zijn volledig in het bezit van de familie. De kracht van Müller? Korte lijnen, snelle besluiten en daarom onderscheidend ten opzichte van grote concerns.

Missie en visie

Missie
Müller Fresh Food Logistics wil een leidende rol vervullen als full service logistiek dienstverlener binnen de Europese supply-chain van geconditioneerde levensmiddelen.

Visie
Müller Fresh Food Logistics wil een full service logistiek dienstverlener van geconditioneerde levensmiddelen worden in Europa, die haar relaties helpt in het uitvoeren van haar core business door het optimaal uitvoeren van zoveel mogelijk logistieke processen voor de klant.

Een aantrekkelijke werkgever

  • Wij verzorgen Code 95 trainingen
  • We werken met het beste materiaal
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in de logistiek
  • Tijdig en passend salaris
Sluit menu