"Ik vind het gewoon geweldig!"

Fleur SchefferVrachtwagenchauffeur

Sinds 2017 rijdt Fleur als chauffeur voor Müller. Ze vindt het prettig om bij Müller te werken, omdat ze elke avond thuis is om samen met haar gezin te eten. Daarnaast waardeert ze het dat Müller een groot bedrijf is, maar toch nog steeds een familiebedrijf. Fleur hoopt in de toekomst nog steeds voor Müller te mogen werken. Benieuwd waarom? Dat hoor je in dit filmpje!

Hoe zagen jouw eerste werkdagen eruit?
“Toen ik bij Müller begon ben ik eerst een week met een mentorchauffeur mee geweest, die mij heeft uitgelegd hoe alles werkt en wat er van mij verwacht wordt. Daarna mocht ik direct al alleen op pad. Als er nog iets onduidelijk was, kon ik wel altijd een van mijn collega’s bellen.”

Hoe ziet je werkdag er nu uit?
“Inmiddels rij ik heel Nederland en ook stukken van België en Duitsland door. Ik begin meestal tussen 3 en 7 uur ’s ochtends en maak gemiddeld werkdagen van 10 tot 12 uur. Elke dag is anders, ik heb steeds andere adressen, waardoor ik altijd weer op nieuwe plekken kom. Mijn werkdag eindigt altijd met afkoppelen en aftanken. Daarna ga ik op naar huis.”

Waarom Müller?
“Het leuke aan het werken bij Müller is dat je elke dag weer ergens anders komt, zo is geen dag of week hetzelfde. De sfeer onderling is altijd gezellig en het materieel ziet er goed uit. Ook is het fijn dat er in overleg veel mogelijk is en dat iedereen de kans krijgt om te leren, ongeacht hoe oud je bent. Voorlopig blijf ik zeker nog bij Müller werken, ik zie mezelf zeker de komende 30 jaar nog rijden op de vrachtwagen.”

Sluit menu