"Van stagiair op de chauffeursdesk tot planner: dé plek waar ik terecht wilde komen!"

Jurian SteginkPlanner

"In april 2015 ben ik bij Müller op de chauffeursdesk begonnen met mijn stage voor de opleiding Transport en Logistiek. Nu, vijf jaar later, werk ik met veel plezier op de afdeling planning. Vooral de diversiteit en wisselende diensten bevallen mij goed!"

Hoe is jouw carrière bij Müller begonnen?
“In 2015 zat ik in het eerste leerjaar van de opleiding Transport en Logistiek. Voor mijn stage kwam ik bij Müller terecht, op de chauffeursdesk. Tijdens mijn stage mocht ik al regelmatig meerijden met collega-chauffeurs. Na mijn stage kon ik gelukkig blijven hangen op oproepbasis, bijvoorbeeld voor in de vakantieperiodes en voor een aantal uren na school. Na het afronden van mijn opleiding ben ik begonnen als planner, dé plek waar ik graag wilde werken toen ik met mijn opleiding startte. Ik zit echt perfect op mijn plek!”

Waarom Müller?
“Op mijn afdeling werken we met wisselende diensten, zowel dagdiensten als middagdiensten. Die diversiteit bevalt mij heel goed. Verder is Müller een heel leuk bedrijf, waar veel mogelijk is en je veel kan leren. Je werkt samen met enthousiaste collega’s in een dynamische werkomgeving. We werken met z’n allen hard, maar houden ook van gezelligheid. Ik heb veel plezier in mijn werk!”

Sluit menu