"Müller is een echt familiebedrijf: iedere medewerker is betrokken en hoort erbij!"

Linda de BoerDirectiesecretaresse

"Toen ik een aantal jaar geleden op zoek was naar een nieuwe baan, sprak Müller mij direct aan vanwege het dynamische en ondernemende karakter. Maar ook de betrokkenheid van de medewerkers viel mij op. Müller is echt een familiebedrijf en dat merk je aan alles!"

Wat is je achtergrond?
“Na het afronden van de opleiding PR-Marketing aan Schoevers, besloot ik eerst een aantal jaar de wereld rond te reizen. Niet met een backpack, maar als stewardess bij Martinair. Na 10 jaar, inmiddels getrouwd, een paar kinderen en een hoop ervaring rijker, wilde ik het toch iets dichter bij huis zoeken. Via een aantal functies bij andere bedrijven, ben ik uiteindelijk bij Müller Fresh Food Logistics in Holten beland.”

Waarom Müller?
“Dit bedrijf sprak mij in de eerste plaats aan vanwege het dynamische en ondernemende karakter. Maar ook de betrokkenheid van de medewerkers is opvallend; Müller is een familiebedrijf en dat merk je aan alles.”

Wat houdt jouw functie in?
“Als directiesecretaresse ben ik betrokken bij verschillende activiteiten. Ik werk aan diverse projecten, zo organiseer ik bijvoorbeeld seminars, beurzen of een opening. Soms leid ik projecten, de andere keer ondersteun ik of denk ik mee. Heel divers dus.”

Hoe vind je de sfeer op de werkvloer?
“Het fijne binnen Müller vind ik de korte communicatielijnen, de flexibele houding van zowel de medewerkers als het management en de ruimte die je krijgt om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is goed: tijd voor een babbeltje is belangrijk om in tijden van drukte samen de schouders er onder te kunnen zetten.”

Sluit menu