"Transportplanner is allesbehalve eentonig: het is een uitdagende en leuke functie!"

Oday DelliTransportplanner

"Als transportplanner heb je te maken met chauffeurs, materialen en de wensen van de klant. De werkzaamheden variëren dan ook per dag en juist dat maakt het werk zo leuk, uitdagend en zeker niet eentonig. Er is altijd een goede en gezellige sfeer op de afdeling, dat maakt het samenwerken een stuk gemakkelijker en leuker!"

Hoe ben je bij Müller terechtgekomen?

“Na het afronden van mijn studie Ruimtelijke Ordening & Planologie aan de Hogeschool Saxion te Deventer ben ik in 2016 aan de slag gegaan als planner. Tijdens mijn studie heb ik als oproepkracht in het warehouse gewerkt en toen ik klaar was met mijn studie mocht in beginnen op de afdeling planning.”

Wat doe je op een gemiddelde werkdag?

“Hoe mijn werkdag eruitziet verschilt per week. Ik hou me vooral bezig met de planning van de chauffeurs en het plannen van de ritten. Chauffeurs, materialen en de wensen van de klant spelen een belangrijke rol bij mijn werkzaamheden, waardoor er veel dynamiek en uitdaging in mijn functie zit. En juist dat vind ik er zo leuk aan!”

Hoe is de sfeer bij jullie op de afdeling?

“Ik werk samen met ongeveer 10 collega’s die over het algemeen dezelfde interesses hebben, waardoor we het goed met elkaar kunnen vinden en gezellig hebben samen. Samenwerking is op die manier een ook een stuk makkelijker.”

Waarom Müller?

“Müller is een erg dynamisch bedrijf waar in overleg altijd veel te regelen is. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen en het salaris is altijd op tijd, dat is ook wel zo prettig.”

Sluit menu